Gaming: Flower Human Girl (FH Girl) bringing a garden to life from my upcoming interactive book and game titled “Dream Comes True”– Anino

Anino has shared a picture of a fairy, called Flower Human Girl(FH Girl) as the fairy brings a garden to life from her upcoming book titled “Dream Comes True”.

A bedtime storybook with an interwoven adventure of dreams coming true.

This book will have an interactive adventure with an environmental-storytelling game too.

5 Comments

  1. I have played most of your games on itch. You are making us proud. Well done. This is blooming beautiful. Congratulations in advance.

  2. I love your games, they are educational especially the Flutter Tales- life cycle of a butterfly and the journey of words. I now look at fonts in a different way. The progression in the journey of words game is well researched. Please, don’t just leave it as a prototype. Make it an advanced game. I also saw your patchwork work in progress game video. I am excited that in your game designing journey, you still apply your crafting to it. It shows we as crafters can enjoy games relating to our craft.

  3. Her zaman ateşli seks yapmak isteyen beyler, kocaeli escort bayanlar ile bir araya gelmenizi tavsiye ederiz. Bu güzel hanımlar size unutulmaz bir birliktelik yaşatacak. Özel bir seks için doğru partneri seçmelisiniz. Hanımlarınızın ve arkadaşlarınızın yanında kendinizi kız arkadaşınızla birlikteymiş gibi hissedeceksiniz. Kimseyi eleştirmeden bakar ve okşar. Bayanlar uygun arkadaşınız olacak. Hanımlar, sizi toplumda bir kral gibi hissettirecek görkemli ve ışıltılı bir hanımefendi. Bu bayanlarla romantik bir akşam yemeği ya da içki içmek için dışarı çıkmak, otel odanızda ya da dairelerinde yapacağınız bir masajla öğleden sonranızı doyurucu bir şekilde tamamlayacak. Bu gösterişli bayanlar, ihtiyaçlarınızı, kaprislerinizi karşılamak için her şeyi yapacak ve onunla her anın tadını çıkaracak.

Comments are closed.